23948sdkhjf

Kyocera Unimerco køber leverandør

Litauiske Garsdalo, der er specialist i værktøj og udstyr til træindustrien, bliver Kyocera Unimercos første opkøb i Østeuropa.
Kyocera Unimerco i Sunds har købt 100 procent af aktierne i UAB Garsdalo Medienos Technologija, der er specialist i at producere og sælge værktøj og udstyr til træindustrien.

Med købet ønsker Kyocera Unimerco at styrke de aktiviteter, der retter sig mod den træbearbejdende industri, hvor fokus hidtil har ligget på det nordeuropæiske marked.

- Købet giver os mulighed for at skabe synergier ved at udvide vores salgsmuligheder i Central- og Østeuropa og styrke vores produktsortiment, siger group vice president, Anders Hegaard, om aftalen, der blev underskrevet den 27. april.

Litauisk specialist med dansk grundlægger
Garsdalo, der blev grundlagt i 1998 i Litauen, har specialiseret sig i produktion af polykrystallinsk diamant-værktøj (PCD), genopslibning af værktøj, samt salg af værktøj og udstyr til den træbearbejdende industri.

Virksomheden råder over supermoderne produktionsfaciliteter i Vilnius og eksporterer værktøj til mere end 10 europæiske lande. Garsdalo har i øjeblikket 42 medarbejdere.

Garsdalos grundlægger og direktør, danske Ole Garsdal, er glad for aftalen, der gør virksomheden til en del af Kyoceras værktøjsdivision med europæisk hovedkontor i Sunds:

- Vi har arbejdet sammen med Kyocera Unimerco, lige siden vi blev grundlagt tilbage i 1998. At vi nu er blevet en del af en stor koncern betyder, at vi kan udvikle os yderligere som en førende leverandør til den træbearbejdende industri, og at vi kan give vores kunder nye muligheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093