23948sdkhjf

L-tek styrker direktionen

Claus Brandstrup er indtrådt i direktionen som vicedirektør og vil fremover tegne L-tek’s direktion sammen med administrerende direktør Lars Nielsen.
Det er ønsket om yderligere fokus på ledelse og struktur, der har ført til udnævnelsen af nuværende økonomichef, Claus Brandstrup, som vicedirektør.

- Vi supplerer hinanden godt og vil fremadrettet have hver vores fokusområde. Claus vil tage sig af den daglige ledelse af virksomheden, herunder også økonomi, og vil fokusere på at udfolde det potentiale, vi mener der er til stede. Jeg vil fremover fokusere på at optimere vores produktportefølje og produktionsteknologi, så vi fra et teknisk perspektiv står godt rustet til at absorbere den vækst, vi forudser i de kommende år udtaler Lars Nielsen.

L-tek har været og er stadig inde i en positiv udvikling, og med styrkelsen af direktionen forventer man at forstærke den positive udvikling yderligere.

Strategien er klar
Gennem de seneste år er L-tek’s strategi blevet fastlagt, og henover sommeren vil de sidste justeringer finde sted.

Det vi mangler nu er at lave konkrete handlingsplaner, der skal understøtte den definerede strategi. En del af denne opgave bliver at optimere interne processer og procedurer samt, at optimere den måde vi foretager vores produktion. Vi skal samtidig sørge for løbende at afveje den administrative kompleksitet, vi bygger ind i vores systemer. Det handler vel egentlig om at vi er i stand til at absorbere væksten på en fornuftig måde, og at vi sørger for, at vi har den fornødne omstillingsparathed, som markedet dikterer, udtaler Claus Brandstrup.

- Det er vigtigt, at vi er i stand til at differentiere os i forhold til forskellige parametre som produktionsmetode, kvalitetsstandarder med videre. Markederne bliver til stadighed mere differentierede, og kunderne stiller forskellige krav. Denne forskellighed skal vi kunne understøtte, så vi kan operere på flere markeder på en konkurrencedygtig måde. Vi tror ikke, at en ”one fits all” strategi er holdbar på længere sigt, uddyber han.

Udforsker nye markeder
En del af strategien er at afsøge eksisterende og nye markeder for nye kunder. For at øge dette fokus er det besluttet at lade virksomhedens eksterne sælgere referere direkte til direktionen og samtidig påbegynde en struktureret og grundig rekrutteringsproces efter en ny salgschef.

- Vi har erkendt, at vi skal være mere opsøgende og udfarende i vores salgsarbejde, hvis vores ambitiøse vækstplaner skal realiseres. Der skal være koncentreret fokus på at gøre tingene i den rigtige rækkefølge, og vi skal som udgangspunkt være en af de foretrukne leverandører inden for laserskæring og pladebearbejdning, udtaler Lars Nielsen.

- Vi har en solid kundekreds, vi har de rigtige medarbejdere, vi har et moderne produktionsapparat, vi forudser vækst, og vi har et godt økonomisk fundament. Bolden er hos os selv, og vi kan sammen være med til at tage L-tek til det næste niveau og bygge videre på den flotte succeshistorie, L-tek allerede har været igennem, udtaler Claus Brandstrup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078