23948sdkhjf

Siemens viste sig frem i Fredericia

Siemens Oil & Gas var med på offshoremesse. Målet var at vise, at Siemens også har en afdeling, der certificerer og servicerer elektronisk udstyr i olie- og gassektoren.
Siemens er også med på vandet, når det gælder olie- og gassektoren.

Faktisk har den tyske elektronikgigant globalt set cirka 10.000 ansatte i Oil & Gas, herunder også en afdeling i Esbjerg, samt en marineafdeling i Odense. I sidstnævnte er tilknyttet i alt syv teknikere og fire fastansatte i administrationen, og der samarbejdes med afdelingerne i blandt andet Norge og Tyskland om opgaverne på vandet.

Opgaver og kompetencer dækker både servicering af de elektriske anlæg på platformene, og så gælder det certificeringer. Et arbejde, der udføres på kundernes installationer, men der er plads til nye kunder og andre producenters anlæg. Det er også baggrunden for, at Siemens dukker op med en stand i Messe C i Fredericia.

For afhængige af synlighed
- Vi har ikke været afhængige af synlighed før, men nu er vi ude for at flage lidt, fordi vi gerne vil vise, at Siemens også har denne afdeling, siger Jane M. Mechlenborg, der er teamassistent i Siemens Oil & Gas.

Hun er begejstret for, at der er taget initiativ til en dansk messe for offshore-sektoren, selvom hun gerne havde set flere gæster på standen.

Og kommer en repræsentant fra en af de større operatører forbi, så er det naturligvis helt i top. Dem har Siemens allerede flere af i kundekartoteket, men der er plads til flere.

- Vi er ude at for at snuse, og så bakker vi messen op. Nu håber vi, at de rigtige kunder kommer forbi, siger hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078