23948sdkhjf

God start på 2015 hos Løsning Maskinfabrik

Den østjyske underleverandør fortsætter de gode takter fra 2014.
I 2014 kom Løsning Maskinfabrik ud med en samlet bruttofortjeneste på 6,4 mio. kr. svarende til en vækst på 0,3 mio. kr. sammenlignet med 2013. I samme periode steg overskuddet før skat fra beskedne 39.263 kr. til 0,4 mio. kr. Og den udvikling er fortsat ind i 2015.

- Første kvartal i år var rigtig godt, det bedste siden krisen indtraf. Starten af andet kvartal var meget stille, men med en god salgsindsats på opsøgning af nye kunder ser det ud til, at vi afslutter andet kvartal ok, forklarer Jørgen Poulsen fra Løsning Maskinfabrik.

- Vi har rigtig store forventninger til tredje og fjerde kvartal i 2015 samt hele 2016. Vi har udarbejdet en strategi, der gør, vi fremadrettet kan løse kundernes opgaver til billigere penge, end vi nogensinde før har kunnet. Vi laver rigtig mange små serier, og der har vi tidligere brugt forholdsvis lang tid på programmering. Det har vi nu løst ved at investere i et nyt programmeringssystem, der gør, vi hurtigere kan komme til at tage spåner, hvilket jo er det, det hele drejer sig om. Ved større serier har vi skåret drastisk i vores timepris, samt optimeret nogle processer, fortsætter han.

Derudover nævner Jørgen Poulsen, at man lige nu søger en produktionsleder, der skal have det overordnede ansvar for virksomhedens produktion, hjælpe med beregning af bearbejdningstider og implementering af ISO 9001. Herefter er det planen, at man vil investere i flere CNC-maskiner til både dreje- og fræseafdelingen.

- Vi udstiller i øvrigt på HI messen i Herning den 22. til den 24. september, hvor vi håber at møde rigtig mange nye og allerede eksisterende kunder, afslutter Jørgen Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094