23948sdkhjf

Martin holder fast i underleverandørerne

Det næste halve års tid er der ikke udsigt til ændringer for leverandørerne til Martin Professionals fabrik i Frederikshavn.
Lysfirmaet Martin Professional benytter flere danske underleverandører til produktionen i Frederikshavn, som de amerikanske ejere Harman netop har meddelt lukker i starten af 2016.

- I første omgang opretholder vi produktionen i Frederikshavn det næste halve års tid. Derefter overgår produktionen til Ungarn, og så vil man begynde at source komponenterne til producenter der, siger administrerende direktør i Martin Professional, Lars Dige Knudsen.

Han understreger, at det er for tidligt at sige, hvordan det vil udvikle sig. Han tror dog, at man fortsætter med det eksisterende produktsortiment. På længere sigt vil danske underleverandører dog sandsynligvis blive ramt af flytningen.

Fabriksflytningen fra Frederikshavn til Ungarn er et led i de amerikanske ejere Harmans strategi om konsolidering af de europæiske produktionsfaciliteter på tværs af sine fire forretningsdivisioner. Harman har mere end 20 års erfaring med produktion i Ungarn, og har i dag mere end 2.200 medarbejdere i landet. Den nye produktionsenhed forventes at nå op på cirka 400 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11