23948sdkhjf

Nyt om navne: To nye hos Process Engineering

Fredericia-virksomheden har ansat to nye medarbejdere henover sommeren.
Ole Rossen er blevet ansat til Process Engineerings afdeling i Sorø. Han blev i 2000 uddannet som maskiningeniør.

Efter endt uddannelse fik Ole Rossen ansættelse hos Aasted Mikroverk, hvor han designede støbemaskiner. Derefter kom han som projektleder til DanProcess, hvor de lavede procesanlæg til pharma- og medical-industrierne. I 2006 blev han ansat som projektingeniør ved Aker Kværner i Norge, hvor han arbejdede i design- og konstruktionsafdelinger. I 2012 tog Ole til Brasilien i knap to år for Anker Solutions (tidligere Aker Kværner), hvor han ledede en udviklingsafdeling, som udviklede essentielle komponenter. Derpå drog Ole til Malaysia for at starte en udviklingsafdeling op, og det sidste års tid har han været tilbage i Norge og arbejdet som projektleder.

Med ansættelsen af Ole Rossen forventer Process Engineering at styrke sine kompetencer inden for olie- og gasbranchen, hvor han har store erfaringer med internationale standarder som AP16A/ISO13628-4 og API17D/ISO10423 samt som projektleder for både store og små opgaver.

Derudover har man i virksomhedens afdeling i Aalborg ansat Leif Malle, der blev uddannet som maskiningeniør i 2012.

Leifs opgaver hos Process Engineering bliver trykbeholderberegninger, stål- og maskinkonstruktioner samt tekniske tegninger - særligt til fødevare- og biomassebrancherne.

Leif Malle har speciale i styrkeberegning, beregning og design af stålkonstruktioner samt 3D-konstruktion. Efter endt uddannelse fik han ansættelse hos Carnitech, hvor han arbejdede med konstruktion og styrkeberegninger af hakkere og miksere. I 2014 begyndte Leif ved Detectronic som projektleder, hvor han arbejdede med konstruktion og udførelse af tegninger til både produktion og underleverandører af metaldetektor og transportører. Ved C.F. Nielsen var Leif ansat som projektleder, hvor han var ansvarlig for planlægning og gennemførelse af indkomne projekter af udstyr til briketpressere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094