23948sdkhjf

Ingeniørfirmaet Adding vokser og flytter i nye lokaler

Firmaet Adding, som er bosiddende i Aalborg, har de første to år været uden egentlig firmaadresse. Men nu har man taget det store spring med flytning til nye lokaler i det gamle Kulhus på Gasværksvej 26 i Aalborg.
Adding sælger konsulentydelser på alle niveauer inden for projektledelse, elektrisk og mekanisk engineering, site-managements og service. Hovedvægten ligger på energianlæg, logistik-løsninger og produktionsteknik. Firmaet er vokset markant de sidste to år, hvor medarbejderstaben er øget fra 5 til 12 ansatte.

Hos Adding forventer man dog ikke, at de ansatte skal slide på det nye inventar og lokaler. For hele ideen bag virksomheden er, at man arbejder ude ved kunderne, uanset hvor i verden de befinder sig.

- Som det ser ud nu, er Adding inde i en positiv udvikling, hvor mange virksomheder gør brug af vore konsulenter, fordi vi har den rette sammensætning af medarbejdere, der supplerer hinanden godt og har de rette kompetencer. En anden stor fordel ved at samarbejde med os er, at vi er den fleksible buffer, når kunden skal have hjælp til en opgave. Vi er nemme at sætte på en opgave og lige så lette at komme af med, når opgaven er løst. Vi er en variabel omkostning i stedet for en fast, siger salgschef i Adding, Klaus Hansen.

- Etableringen af vores nye kontor betyder, at vi kan skabe en klar identitet både over for vore kunder og vores medarbejdere. Desuden har vi nu også gode forhold til at mødes med både kunder og kollegaer, slutter Klaus Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094