23948sdkhjf

Brimas udvider

Den østjyske metalvirksomhed bygger ud igen og føjer yderligere 1.500 kvadratmeter til produktionen. Samtidig har man investeret i et laserskæreanlæg.
Dermed kommer Brimas’ samlede produktionsareal op på cirka 5.000 kvadratmeter. Det første spadestik til den nye hal blev taget i uge 28, og hallen forventes færdig i slutningen af oktober.

- Vi er kommet hurtigt i gang med byggeriet takket være en hurtig og positiv sagsbehandling fra teknisk forvaltning i Horsens Kommune. Det har været en rigtig god oplevelse, udtaler administrerende direktør Thomas Iversen.

Virksomheden købte i 2013 nabogrunden på cirka 20.000 kvadratmeter således, at der er plads til fremtidige udvidelser.

Investerer i laserskærer
Udvidelsen er en direkte konsekvens af investeringen i endnu en laserskæremaskine. Thomas Iversen forklarer:

- Udvidelsen af fabrikken er en del af vores strategiplan, der blandt andet indbefatter øget automatisering, men den kommer lidt før planlagt. Kolding-virksomheden Jagi gik konkurs i april måned. I den forbindelse bliver vi kontaktet i forhold til at købe deres laserskæreanlæg, der kun er 1½ år gammelt og stadig betegnes som ”State of the art” inden for laserskæring.

- Det er naturligvis sørgeligt, når en virksomhed lukker men vi er glade for, at kunne overtage både maskine og medarbejdere til gavn for både Brimas og de berørte medarbejdere fra Jagi. Vi har allerede installeret maskinen i lejede lokaler og kører fuld drift, men det optimale produktionslayout må vente, til den nye hal står færdig, lyder det fra Thomas Iversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.378