23948sdkhjf

Maskinbygger-show rammer Danmark

Eaton viser innovative løsninger til maskinbyggere i mobilt showroom, som rammer Danmark fra 17.-24. august.
Eaton rejser i øjeblikket gennem Europa med et mobilt roadshow - Mobile Technology Days, og roadshowet har allerede besøgt mere end 50 maskinbyggere i flere lande og kommer til Danmark den 17. til 24. august.

Eatons ”Mobile Technology Days” afholdes i en avanceret lastbil og viser Eatons pallette af løsninger primært indenfor el, men også hydraulik og filtrering. I løbet af dagen afholdes der seminarer om de nye krav til energieffektivitet (IE3), maskinkommunikation, installationssikkerhed og anlægsbeskyttelse. Der vil være fokus på løsninger, der hjælper maskinbyggere til at designe og bygge bedre maskiner, reducere "time-to-market” og øge profitabiliteten.

- Europas maskinbyggerindustri – den største i verden målt på markedsandel – står overfor en række udfordringer inklusiv behovet for at tilpasse sig korte livscyklusser, stigende omkostninger og strengere lovkrav som for eksempel EC 640/2009 – en norm der stiller krav til et miljøvenligt design for elektriske motorer. Det er derfor kritisk for os at udvikle innovative løsninger, der styrker de danske maskinbyggeres vækst, siger Dirk Ibsen, country manager hos Eatons Electrical division i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078