23948sdkhjf

Søstrøm A/S på opkøb

Den østjyske metalvirksomhed har købt nabovirksomheden Brdr. Jacobsen Randers.
Opkøbet er sket med virkning fra mandag den 15. august, og baggrunden er, at Søstrøm A/S vil styrke sine aktiviteter inden for bygningsstål.

- De har produceret bygningsstål de sidste 25 år. Der er tale om større stålkonstruktioner som for eksempel trapper, altaner og bærende konstruktioner, fortæller Brian Søstrøm Hansen, der er direktør for Søstrøm A/S.

- Vi startede selv op med at levere til byggeriet for et år siden, men nogle af de ting, vi gerne vil levere, er simpelthen for store til, at vi kan have dem hos os selv. Vi overvejede, om vi skulle bygge til, men fik i stedet muligheden for at købe Brdr. Jacobsen, uddyber han.

Med i købet følger otte ansatte, og Søstrøm kommer dermed op på 32 mand.

- Vi har også overtaget hele deres maskinpark, som også henvender sig til større stålkonstruktioner. De har blandt andet store traverskraner, så vi nu kan håndtere de tunge materialer, forklarer Brian Søstrøm Hansen, der samtidig kan lægge cirka 3.000 kvadratmeter til fabriksarealet efter overtagelsen.

Søstrøm A/S er i det hele taget vokset hastigt siden starten i 2007, hvor Brian Søstrøm overtog Fa. Feld og Jacobsen. I 2008 overtog han inventarproduktionen fra ITAB Danmark og nu altså Brdr. Jacobsen Randers. Strategien er at skabe yderligere vækst i de kommende år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125