23948sdkhjf

Ny direktør skal skabe sorte tal hos AAOsteel

Anni Dressø starter den 1. september hos AAOsteel. Hendes fornemste opgave bliver at bringe underleverandøren helt ud af krisen.
- Vi har valgt at ansætte Anni, fordi vi mener, at hun er den person, der er i stand til at lede virksomheden på det sted, hvor virksomheden er nu, forklarer Poul Erik Andersen, der er bestyrelsesformand hos AAOsteel.

Den østjyske underleverandør har gennem de seneste år været gennem en omfattende turnaround og kom i 2013/2014 ud med et underskud før skat på godt 12 mio. kr., og det bliver med det udgangspunkt, den nye direktør træder til.

- Vi har en situation, hvor vi skal have de sidste hurdler overstået, inden vi begynder at give overskud. Vi skal have yderligere fokus på salg og omsætning og selvfølgelig på yderligere rationaliseringer i virksomhed, siger Poul Erik Andersen.

Han nævner blandt andet øget automatisering af produktionen som et af de områder, der skal arbejdes yderligere med i de kommende år.

- Vi befinder os i en branche, hvor der er fokus på automatisering fremadrettet. Vi synes jo selv, at vi er teknologisk langt fremme, og det vil vi gerne blive ved med at være, så det bliver selvfølgelig et fokuspunkt, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Hvad Anni Dressøs udfordringer bliver på kort sigt, ønsker Poul Erik Andersen dog ikke at uddybe på nuværende tidspunkt.

- Vi er i et strategiforløb, og det er et led i det strategiforløb, at vi har valgt, at det er Anni, der skal være direktør fremadrettet.

- Vi befinder os i en situation, hvor vi kan se, at der er en positiv stemning på mange af de markeder, hvor vi afsætter. Jeg forventer, at vi får en øget omsætning i de kommende år. Det har vi selvfølgelig en strategi for, men når vi ansætter en ny direktør, så er en af de første opgaver, at jeg og den nye direktør skal sætte os ned og kigge på vores strategi, så den bliver optimeret, slutter Poul Erik Andersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094