23948sdkhjf

Mindre virksomheder skal skabe vækst gennem InnoBooster

En kvart milliard fra Innovationsfonden skal få landets mindre virksomheder til at investere mere i deres egen udvikling og vækst.
Nu åbner Innovationsfonden for det nye InnoBooster-koncept. InnoBooster giver helt nye muligheder for de ildsjæle, der har idéer, evner og mod til at investere i Danmark. Uanset om man er højteknologisk, kreativ eller bare dygtig.

Få din innovationsplan vurderet på en måned og start så med at udvikle virksomheden frem mod vækst. Det er den direkte opfordring fra Innovationsfonden til landets ambitiøse virksomheder, iværksættere og forskere.

Med InnoBooster kan mindre virksomheder, iværksættere og forskere kvalificere sig til alt fra 50.000 kr. til 5 mio. kr., når de har en skarp idé, og deres egen investering er på plads. Dermed kan de igangsætte udvikling af et produkt eller en service, der har mulighed for at blive den bedste på markedet i dag.

Uddannelses- og Forskningsminister Esben Lunde Larsen glæder sig over, at virksomheder, iværksættere og forskere med InnoBooster har gode muligheder for at afprøve deres innovative idéer:

- Innovative ideer skaber nye virksomheder, nye job og bedre produkter. Det skaber et dynamisk og konkurrencedygtigt erhvervsliv. Jeg håber, at rigtigt mange virksomheder, iværksættere og forskere i hele Danmark vil benytte sig af mulighederne i InnoBooster, så vi får udnyttet potentialet i de gode forretningsideer, der opstår rundt omkring i landet.

Peter Høngaard Andersen, direktør i Innovationsfonden, bekræfter, at det netop er de nyskabende ideer, der er i centrum for InnoBooster:

- Vi skal have mest mulig værdi ud af de bedste forretningsideer i Danmark. I dag er der et stort uudnyttet potentiale, da for mange virksomheder taber pusten tidligt i deres udvikling. Det kan vi ændre, hvis vi kan få iværksætterne og virksomhederne til at investere mere i deres udvikling. Her kommer InnoBooster ind i billedet ved at fjerne en del af risikoen ved nye investeringer.

For virksomhederne bliver InnoBooster kun mere attraktiv af, at der ikke findes noget, der hedder ansøgningsfrister. Fonden er altid åben for direkte henvendelser fra virksomheder, og Innovationsplanen kan sendes ind 365 dage om året.

Læs mere på Innovationsfondens hjemmeside .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19