23948sdkhjf

KN Machines indgår strategisk samarbejde med Bila Service

Tilbage i januar blev KN Machines overtaget af Bila A/S, og virksomhedens service- og supportafdeling har siden da været supporteret af Bila Service.
Men fra den 1. august startede der et strategisk samarbejde mellem KN Machines og Bila Service, hvor KN Machines’ service- og supportafdeling overgik fuldstændigt til Bila Service. Dette samarbejde medfører, at al service og reservedele fremadrettet vil blive håndteret af Bila Service.

- Hos KN Machines og Bila Service ser vi dette som en kæmpe fordel, da Bila Service er en afdeling med et stort hold af kompetente teknikere fordelt på flere lokationer i Danmark. Samarbejdet gør det muligt at bestille service på hele anlæg, robotter og maskiner fra et sted, skriver de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Serviceafdelingen varetager alt indenfor mekanisk og elektrisk service/fejlfinding samt PLC– og robotprogrammering i alle gængse mærker, såsom Kawasaki, ABB og Kuka. Sideløbende arbejdes der på at opgradere flere af virksomhedens serviceteknikere med elektrisk og mekanisk erfaring med pladebearbejdningsmaskiner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281