23948sdkhjf

Logstor køber svensk rør-producent

Løgstør-virksomheden styrker sin position i Nordeuropa.
Logstor styrker nu sin position som en af verdens førende producenter af præisolerede rør til fjernvarme og -køling. Mandag meddelte Løgstør-selskabet, at det har købt den svenske konkurrent Powerpipe Systems, der producerer præisolerede rør for 300 mio. kr. om året.

Powerpipe Systems har en fabrik ved Göteborg og har en solid markedsposition i en række nordeuropæiske lande.

- Powerpipe Systems er en veldrevet virksomhed med gode kunderelationer og lovende vækstudsigter. Købet sker som led i vores strategi om at drive vækst gennem et dedikeret fokus på kunderne, siger Yves Paletta, adm. direktør i Logstor.

Logstor og Powerpipe Systems vil fortsat betjene kunderne under virksomhedernes respektive brands, og opkøbet medfører ingen organisationsændringer eller ændringer i kundekontrakter eller garantier.

- Vi ser frem til at fortsætte vores udvikling under nyt ejerskab med et solidt økonomisk fundament og adgang til Logstors ekspertise. Det giver os mulighed for at videreudvikle vores produkter, siger Johan Korpås, administrerende direktør i Powerpipe Systems.

Opkøbet er betinget af godkendelser fra relevante konkurrencemyndigheder, og parterne har aftalt ikke at offentliggøre købsprisen.

Logstor har 1.200 ansatte og en årlig omsætning på 1,8 mia. kr. (2014). Den ejes af kapitalfonden Triton Fonds III, der investerer i mellemstore virksomheder i Nordeuropa. Logstor har datterselskaber i 13 lande og ni fabrikker fordelt på seks lande.

Powerpipe Systems har 60 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078