23948sdkhjf

Danpres ansætter medarbejdere fra konkursramte Lema

Hos Danpres i Låsby ansætter man nu hovedparten af medarbejderne fra det konkursramte Lema.
Lema blev erklæret konkurs den 1. september, og allerede i denne uge er nogle af de tidligere Lema-medarbejdere startet på deres nye arbejdsplads hos Danpres, og flere følger over de næste uger.

Hos Danpres er man rigtig godt tilfreds med muligheden for at ansætte kompetente medarbejdere.

- Det er en stor glæde, at vi kan byde velkommen til et helt hold af kvalificerede og erfarne medarbejdere. Vi oplever stor travlhed og stigende efterspørgsel og har derfor behov for specialiseret arbejdskraft og kvalitetsbevidste medarbejdere, siger Søren Nielsen, direktør hos Danpres.

- Samtidig er vi naturligvis glade for at kunne tilbyde Lemas tidligere kunder muligheden for fortsat at få fremstillet deres produkter af de samme, dygtige medarbejdere, tilføjer han.

Søren Nielsen oplyser til Metal Supply, at der i første omgang er tale om fem medarbejdere, og at yderligere en medarbejder kommer til i næste uge.

- De skal hjælpe os med vores pladebearbejdning, som i princippet er identisk med det, Lema lavede. Vi har i øjeblikket utrolig travlt og søger kvalificerede medarbejdere, siger Søren Nielsen.

Danpres har i alt cirka 50 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109