23948sdkhjf

Udvider maskinparken for at sikre fremtiden

Gråsten Maskinservice har netop fået leveret en fire-akset fræsemaskine fra den tysk/japanske producent DMC Mori Seiki.
Der er tale om en millioninvestering og en udvidelse af den bestående maskinpark. Fræseren, der har modelbetegnelsen DMC 1450V er forberedt til automatiseret produktion med robotter og kan håndtere emner på op til to tons. Investeringen gør det eksempelvis muligt at fremstille aksler eller transportsnegle til fødevareindustrien.

Virksomheden arbejder blandt andet med dreje- og fræseopgaver i stål, aluminium, rustfri og værktøjsstål samt plast. Dertil kommer planslibning i høj petiton og anvendelsen af avancerede CAD/CAM-systemer.

- Investeringen giver os nye muligheder for at udvide vores underleverandørforretning, idet vi produktionsteknisk bliver mere attraktive, fordi vores udstyr kan noget mere. Samtidig skal fræseren også producere emner til de specialmaskiner og produktionstekniske løsninger, vi leverer, siger René Abramsen, der sammen med sin far Eskild Abramsen ejer Gråsten Maskinservice.

Maskinvirksomheden er grundlagt i 1987 og beskæftiger 14 medarbejdere. Siden 1992 har den leveret specialmaskiner til kunder i blandt andet Thailand, USA, Kina og flere europæiske lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078