23948sdkhjf

100 brugere samles om CAD-CAM

Omkring 100 SolidWorks- og Edgecam-brugere samles, når Edge-Team afholder det årlige to dages seminar ETUX i Ly ved Fredericia.
100 deltagere er med på Kryb i Ly Kro ved Fredericia den 1. til 2. oktober, når Edgeteam afholder brugermødet ETUX, der byder på årets første lancering af SolidWorks 2016 i Danmark.

På ETUX afholder Edge-Teams egne eksperter sessions, hvor der er fokus på brugerens kompetenceudvikling, optimering af arbejdsprocesser og nyheder i softwaret. Derudover afholder Mattias Robertsson, teknisk chef i Norden fra SolidWorks, og David Currah, support-konsulent fra Edgecam, sessions for deltagerne.

Det oplyser Edge-Team, som melder om stor interesse for ETUX, der er et professionelt forum for SolidWorks- og Edgecam-brugere.

Bruger i centrum
Det årlige kundeseminar har Edge-Team skabt med udgangspunkt i et ønske om at servicere sine kunder med viden og opretholde en høj standard blandt de danske SolidWorks- og Edgecam-brugere, hvilket i sidste ende tilgodeser hele branchen.

- Vi har skabt et godt fundament til et todages seminar, hvor brugeren er i centrum, og som er tilpasset til brugere på flere forskellige niveauer, fortæller marketing- og kommunikations-ansvarlig Lis-Linette Knoth Grand, og hun understreger, at formålet netop er at give brugeren en bedre indsigt i sit software samt at udfordre brugerens tankegang i forhold til de daglige processer.

Gennemgang af nyheder
Der vil være sessions om blandt andet konstruktion til stålkonstruktioner, sheet metal, costing, introduktion til den papirløse verden med en fokus på til de digitale produktionstegninger og meget mere.

På CAM-siden vil der være en gennemgang af større nyheder inden for eksempelvis workflow, EWS, milling, turning og diverse. Brugerne vil komme nærmere på den nye brugerflade i Edgecam, og der vil være sessions i avanceret drejning, dynamisk fræsning samt fem-akset simultanbearbejdning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125