23948sdkhjf

Pladespecialist fejrer 20 år - og flytter

Det sidste år er der sket meget for pladespecialisten Beyer Teknik i Ishøj. 20 års jubilæum skulle fejres og adressen flyttes.
- Det er billigere for os at eje bygningerne fremfor at leje bygninger. Selvom flytningen overskred budgettet, har vi øget omsætningen med 10 procent, så det er utroligt positivt.

Sådan siger Jan Beyer, der er smedemester, ejer og direktør i virksomheden på Københavns Vestegn.

Beyer Teknik startede for 20 år siden. Dengang var Jan Beyer eneste ansatte i virksomheden og lavede udkørende smedearbejde.

Senere fik han opgaver for en dansk virksomhed, der producerede elkøretøjer. Det ledte til mere og mere værkstedsarbejde, og i dag er der kun en kørende montør i virksomheden – resten arbejder i produktionen i Ishøj. Der er 16 medarbejdere i virksomheden, hvor fire af dem arbejder i administrationen.

I dag leverer Beyer Teknik en del bearbejdet plade til fødevaremaskinindustrien og den farmaceutiske industri. De fleste af pladerne bliver skåret med laser, hvorefter de bliver bukket og svejset. Sidste år tog Jan Beyer beslutningen om at blive fødevaregodkendt.

- Det var et krav fra flere af vores kunder, så det var meget naturligt at gå den vej, forklarer Jan Beyer, og fortsætter:

- Det kan godt have været med til at give os noget af vores vækst.

I 2016 vil virksomheden muligvis lade sig ISO-certificere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078