23948sdkhjf

RoboBusiness Europe bliver selskab med ny direktør

Blue Ocean Robotics og EH publishing udskiller robotmessen RoboBusiness Europe som en separat virksomhed. Med en ny direktør skal der mere fokus på aktiviteten.
Den 1.-3. juni 2016 kommer en kæmpe robot-messe - RoboBusiness Europe (RBE) - til Odense. Blue Ocean Robotics har skaffet eventen til byen, og står for afviklingen. Men nu bliver RoboBusiness Europe udskilt som eget firma og får egen direktør, Marianne Andersen.

- Det vigtigste for os på kort sigt, at vi får skabt et handlekraftigt, super motiveret team, der kan få samlet virksomheder, universiteter, investorer, foredragsholdere, besøgende fra Danmark såvel som fra udlandet. Vi skal arbejde tæt sammen med de forskellige interessanter – det er på deres success, at vores success kan måles, siger Marianne Andersen.

Odense som europæisk robot-centrum
For RoboBusiness Europe´s fornemste opgave er at arbejde sammen med virksomheder for at bringe viden, ideer, erfaringer, mindre startup firmaer, større virksomheder, investorer, universiteter mv sammen for derved at facilitere forretningsudvikling indenfor robotområdet. Ved at placere RBE-16 i Odense vil man styrke byens position inden for robotteknologi.

- Det er et europæisk møde, så der vil komme deltagere fra hele verden. Dette omfatter firmaer, der ønsker at vise deres løsninger, gæster, der ønsker at se udstillingen og få overblik over robot industrien, speakers, der deler deres erfaringer, samt investorer, der er på jagt efter nye potentielle investeringer. Odense virksomheder inden for robot og automation vil med fordel kunne deltage med henblik på at vise deres produkter frem, finde samarbejdspartnere, mulige investorer, blive inspireret til nye produkter, samt netværke på tværs af landegrænser, siger den nyudnævnte direktør.

Fakta - Marianne Andersen
Marianne har en baggrund inden for international marketing, forretningsudvikling og innovation.

Primært har hun beskæftiget sig med health care og har arbejdet tæt sammen med universiteter, større firmaers forskningsafdelinger, samt startup firmaer blandt andet for at vurdere akvisitionsmuligheder. Hun har blandt andet arbejdet tæt sammen med Intuitive Surgical – den største robotvirksomhed indenfor kirurgi, samt startups der arbejder på at komme ind på det kirurgiske robot marked.

Af uddannelse er Marianne Andersen svagstrømsingeniør, kombineret med en eMBA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141