23948sdkhjf

Grundfos åben over for flygtninge

Hvis kommunen henvender sig, vil pumpekoncernen være positiv overfor at hjælpe med indslusning af flygtninge på arbejdsmarkedet.
Hos Grundfos har topledelsen blandet sig i den offentlige debat om Danmarks håndtering af flygtningekrisen. Hos pumpekoncernen har man dog ikke selv noget etableret integrationsprojekt. Det skriver Berlingske Tidende.

- Vi har kritiseret nogle avisannoncer, fordi vi mener, at de kunne skade Danmarks ry og vores muligheder for at skaffe udenlandsk arbejdskraft hos Grundfos. Men det er ikke alene vores ansvar at løse flygtningekrisen eller stå for integration. Det er blandt andet kommunernes ansvar. Når det så er sagt, er vi klar til at hjælpe, når og hvis vi får konkrete henvendelser. Hvis kommuner omkring os kommer med noget specifikt, de gerne vil have vores hjælp til, og som giver mening i forhold til det, vi kan, ser vi positivt på det, siger kommunikationsdirektør Kim Nøhr Skibsted til avisen.

Han oplyser, at Grundfos ikke har nogen opgørelse over, hvor mange med flygtningebaggrund, der p.t. er i organisationen. Han understreger dog, at Grundfos har en fleksafdeling med 70-100 personer, som er i gang med et afklaringsforløb og blandt disse er også flygtninge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109