23948sdkhjf

Det sker: Temadag om måling i produktionen

Kyocera Unimerco holder temadag med fokus på automatisering af måleprocesserne.
Hos Kyocera Unimerco i Sunds kan man den 27. og den 28. oktober få et indblik i, hvordan det nyeste måleudstyr kan anvendes i praktisk brug.

De besøgende får her et praktisk indblik i, hvordan han kan gøre målingen og kvalitetsstyringen til en integreret del af produktionsprocessen sammen med automation, siger Jan Møgelmose, der er salgschef hos Kyocera Unimerco:

- Begge dage har vi hands-on demonstrationer og udstilling af det nyeste måleudstyr til en lang række formål. Man er også velkommen til at tage en tegning eller et emne med og få en snak med en af vores teknikere eller leverandører på tomandshånd. Det er derfor en rigtig god lejlighed til både at få et indblik i udviklingen og praktisk inspiration, som man kan bruge derhjemme, siger Jan Møgelmose.

Et hovedtema på dagen er automation, og i løbet af dagen er der oplæg om automation og dataopsamling.

- Automation af produktionsprocessen er blevet væsentlig i konkurrencen, men for at få det fulde udbytte af automationen skal man koble den sammen med måleprocesserne, dataopsamlingen og behandlingen af data. Vi vil gerne vise nogle eksempler og give nogle bud på, hvordan man laver de bedste løsninger på denne automationsproces, siger Jan Møgelmose.

På dagen kan man for eksempel få en demonstration af den nye Mahr Marscope 250 og QM300 til optisk måling, foruden Renishaw Equator, der er et fleksibelt fikstur til produktionen, som kan kobles sammen med automation på mange måder.

Begge dage har samme program. Fra 9.00-16.00 har man mulighed for at få demonstrationer af en række måleværktøjer og 1-1-samtale med en tekniker. Kl. 11.00 er der indlæg om automatisering og hardware, og kl. 13.45 er der et indlæg om dataopsamling.

Det fulde program kan ses på hjemmesiden www.kyocera-unimerco.dk . Tilmelding på e-mail .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266