23948sdkhjf

Inspecta bag ambitiøs vækstplan

Inspecta har med opkøbet af Applus taget det første skridt med en vækstplan, der på fem år skal tredoble antallet af medarbejdere til omkring 200 i alt.
Det er blot ti år siden, at maskinmester Jens Bruun etablerede sig som selvstændig inden for inspektion af elevatorer og trykbærende anlæg. I dag er der omkring 100 maskinmestre og ingeniører ansat til inspektion, certificering og klassificering af managementsystemer, personale og alle former for teknisk udstyr.

Men det stopper ikke her. Bestyrelsen for Inspecta Danmark har i år søsat en vækstplan, som i løbet af de næste fem år skal gøre virksomheden til en endnu betydeligere aktør inden for inspektion af elevatorer og rullende trapper, certificering, non destructive tests, svejsecertificering samt inspektion og klassificering af trykbærende udstyr og beholdere, køleanlæg og alle typer kedler. Desuden har Inspecta kursusafdeling og eget laboratorium til materialeprøvning.

Ifølge vækstplanen skal Inspecta Danmark i 2020 have omkring 200 ansatte, og det første skridt blev taget tidligere i år, da Inspecta med opkøbet af Applus voksede fra 60 til 100 medarbejdere.

- Det giver os en ny og anderledes udfordring at sikre, at ”Inspecta-ånden” også breder sig til de nye afdelinger. Langt de fleste af de inspektioner og godkendelser, som vi udfører, er enten lovpligtige eller et krav fra vores kunders kunder, men vi lægger stor vægt på en høj grad af service. Det gør ikke noget, at vi er lidt ydmyge over den tillid, som hver eneste af vores 9.500 kunder viser os, siger Gitte Bruun, økonomidirektør i Inspecta Danmark.

Inspecta udgør sammen med to søsterselskaber, Kiwa og Shield, den verdensomspændende Acta-koncern med over 4.000 ansatte.

Country manager Jens Bruun oplyser, at Inspectas vækst i de kommende år skal ske gennem opkøb, men også gennem udvikling af virksomhedens nuværende aktiviteter.

- Eksempelvis har vi gennem det fælles ejerskab med Kiwa mulighed for at blive endnu stærkere på certificering. Desuden ser vi også øgede muligheder i olie- og gassektoren offshore. Vi har allerede gennemført flere NDT-opgaver offshore, ligesom Inspecta råder over mange flere kompetencer, som sektoren kan drage fordele af, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078