23948sdkhjf

De bedste lærlinge fik ML-Prisen 2015

Den Sorte Diamant i København emmede mandag af talent, da 25 af metalindustriens allerbedste og mest talentfulde lærlinge blev hædret. Det skete ved uddelingen af Metalindustriens Lærlingepris, ML-Prisen. Se vinderne.
Mandag var Dronningesalen i Den Sorte Diamant pyntet op til fest, da 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge modtog en ML-Pris. Blandt deltagerne i hyldesten var Nikolaj Hübbe, balletmester på Det Kongelige Teater, der holdt festtale for prismodtagerne.

De talentfulde lærlinge blev også præsenteret for helt anderledes men stadig råt og udfoldet talent i form af den prisbelønnede marimbasolist, Anders Elten, der til daglig er elev på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han optrådte under programpunktet ”Fra ét talent til et andet”.

De 25 lærlinge har alle afsluttet svendeprøven med et 12-tal, men det er ikke kun de faglige evner, der har spillet ind. Også menneskelige kvaliteter bliver vægtet højt i udvælgelsen, og fælles for alle vinderne er, at de også er gode kammerater og kolleger. Det er skoler og virksomheder, som i fællesskab indstiller lærlingene til prisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125