23948sdkhjf

CAD/CAM seminar trak rekord mange deltagere

Der var rekorddeltagelse på Edge-Teams årlige CAD/CAM brugerseminar ETUX. 110 deltagere var med.
110 deltagere var med på ETUX, der er Edge-Teams årlige brugerseminar, som netop er blevet afholdt.

- ETUX er en arrangement, som giver stor værdi for såvel Edge-Team som for kunderne. Vi er stolte over at kunne samle så mange af vores kunder på vores brugerseminar. Der har altid være stor tilslutning, og vi er naturligvis meget tilfredse med at kunne bekendtgøre et rekorddeltagelse i år, siger marketing- og kommunikationsansvarlig hos Edge-Team, Lis-Linette Knoth Grand.

Med ETUX ønsker Edge-Team ikke kun at fortælle om nyheder i produkterne; men derimod at styrke brugerne i de daglige arbejdsprocesser og give dem nye vinkler og måder at gøre tingene på i hverdagen. Kunderne giver også udtryk for, at de kan mærke forbedringerne efterfølgende.

Edgecam og SolidWorks
Traditionen tro er der udover Edge-Teams egne eksperter på området også deltagelse af specialister fra både Edgecam og SolidWorks. I år deltog Walter Wade, business development manager hos Vero Software og Matthias Robertson, teknisk cef for Norden hos SolidWorks, samt David Currah, support konsulent hos EdgeCam i England. Edge-Team får specialister ind netop for at kunne tilbyde en ekstra dimension i deres udbud af sessions til deres kunder.

Udvider ETUX
Selve brugerseminaret ETUX bliver næste gang afholdt i oktober 2016. Men Edge-Team udvider konceptet til at være en kontinuerlig service til deres kunder, der strækker sig over hele året. Det vil for eksempel være kundedage med fokus på særlige områder, websessions og gå-hjem-møder. Ligesom de tekniske konsulenter løbende vil producere små videoer, som de sender til kunderne. Videoer, hvor der løses udfordringer eller gode tips og tricks.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219