23948sdkhjf

Nye kunder og manglende projekter sender automationshus i rødt

Sjællandske C & H System vil erobre nye markedssegmenter for at veksle underskud til overskud.
Automationshuset C & H System har iværksat en strategi, der skal lokke flere heste ind i folden. Strategien skal sikre, at underskuddet i 2014/2015 på 7,5 mio. kr. før skat ikke gentager sig i indeværende regnskabsår. Det fortæller bestyrelsesformand hos C & H System A/S, David Packness Meyer, til Metal Supply.

- Vi forventer at komme godt ud af næste år. Automatisering er mere og mere efterspurgt, og det vil vi drage nytte af ved at dække flere segmenter i markedet og tage flere kunder ind, siger han.

Tidligere har C & H System, der har alle sine aktiviteter samlet i Næstved, været bundet op på enkelte store kunder. Men det kastede altså ikke nok af sig sidste år.

- Vi er i en projektpræget branche, hvor indtjeningen er stærkt afhængig af, hvilke projekter der kommer ind. Og sidste år har C & H ikke haft de nødvendige projekter, siger David Packness Meyer.

Nye kunder koster
Trods et vigende antal projekter i regnskabsåret 2014/2015 kunne den realisede omsætning hos C & H System have kastet spinkelt overskud af sig. Men en række uforudsete udviklingsomkostninger i forbindelse med indkøringen af nye kunder kostede dyrt.

- Aktiviteten har ikke været stor nok. Men der har også været nogle nye kunder, som har været sværere at lede i gang, end vi troede, siger David Packness Meyer og tilføjer, at faldet på mere end 11 mio. kr. før skat sidste år ikke er tilfredsstillende.

C & H System skræddersyer automatiserede logistikløsninger og henter over 90 procent af sin omsætning på eksportmarkederne.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126