23948sdkhjf

CM Jernvarer hakker stor del af kronisk underskud

Overfladebehandleren har vendt udviklingen og nærmer sig et overskud.
Højere salgspriser, mere aktivitet og faldende zinkpriser betyder, at CM Jernvarer har forbedret bundlinjen markant i 2014/2015. Det viser overfladebehandlerens seneste regnskab.

- Det går heldigvis lidt bedre, og de første måneder af det nye regnskabsår har været fornuftige, så vi regner med overskud indtil videre, siger administrerende direktør og ejer Aksel Nørgaard.

Pengene er fosset ud af kassen hos CM Jernvarer de sidste fire år med underskud på mellem 2,5 og 3 mio. kr. I år er resultatet før skat endt i et minus på godt 900.000 kr., hvilket er en markant forbedring.

Overfladebehandler-branchen tjener flere penge: Læs brancheanalysen her

- Vi har fået mere at lave, og samtidig er vores salgspriser steget, mens zinkprisen er faldet, forklarer Aksel Nørgaard.

CM Jernvarers moderselskab gav i 2014/2015 et koncerntilskud på 400.000 kr. Tilskuddet gik direkte i egenkapitalen og har således ingen påvirkning på resultatet, står der i ledelsesberetningen.

Ledelsen skriver videre, at moderselskabet vil tilføre likviditet, hvis der mod forventning vil være et underskud i 2015/2016-regnskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063