23948sdkhjf

Nyt om navne: Forfulgt af Mitsubishi-agentur

Ole Kronborg er blevet ansat hos Melcnc, hvor han blandt andet skal være med til at booste salget af Mitsubishi-styringer i Danmark.
Ole Kronborg kommer til Melcnc med mere end 25 års erfaring. Her får han titel af salgs- og applikationstekniker.

- Jeg har været hos DMG Mori Seiki i halvandet år som servicechef noget af tiden, og inden da var jeg hos CNC.dk i halvandet år som chef, fortæller Ole Kronborg.

Før det var han 10 år hos Elcon CNC og inden da yderligere 9½ år hos ABB. Derudover er det blevet til tre år hos Mazak og 5½ år hos ER Electric, hvor han blev udlært i sin tid.

Hos Melcnc skal Ole Kronborg blandt andet understøtte virksomhedens nye agentur på Mitsubishi-styringer samt tilhørende servo-motorer, servo-controllere og spindler, og her er han på hjemmebane.

- Jeg fik forhandlingen af Mitsubishi-styringerne tilbage i 1996, og så har de fulgt mig lige siden bortset fra de sidste tre-fire år, hvor der ikke har været nogen forhandler i Danmark, siger Ole Kronborg.

- Som sælger hos Melcnc kommer mit hovedfokus til at ligge på Mitsubishi-styringerne og programmering af disse, men servicemæssigt skal jeg også tage mig af en del Fanuc-styringer, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.254