23948sdkhjf

Overbeck Stål udvider

Den nordjyske smedevirksomhed har købt naboen og er dermed klar til at udvide produktionen.
Da muligheden bød sig for at købe naboejendommen på Fristrupvej 15B i Aabybro, slog indehaver Kristian Overbeck Sørensen til. Dermed er der blevet føjet 700 kvadratmeter til det eksisterende fabriksareal, så man nu i alt råder over 2.000 kvadratmeter.

- Vi har valgt at udvide, fordi vi er blevet certificeret til at lave bygningsstål i en høj konsekvensklasse. Det har været en stor udfordring for os at få passet slagterimaskinerne ind med bygningsstålet, fortæller Kristian Overbeck Sørensen.

Med den ekstra fabrikshal er det blevet muligt at opdele produktionen i rustfri og sort stål.

- Slibning, afkortning og sådan nogle af de mere ”beskidte ting” flytter vi over i den nye afdeling. Vi skal alt støvet til livs, så vi kan opretholde kvaliteten på vores rustfri produktion, siger Kristian Overbeck Sørensen.

- Vi starter ombygningen 1. december. Der skal blandt andet sættes 5 nye porte i, så vi kan have vareindlevering i bygningen. Vi regner med, at det hele er færdig 1. februar, forklarer Kristian Overbeck Sørensen.

I de eksisterende bygninger giver flytningen plads til syv ekstra svejsepladser. Derudover har udvidelsen givet plads til en ny pladesaks, der kan klippe plader op til 12 mm samt et nyt fuldautomatisk saveanlæg.

På den lidt længere bane er der sørget for yderligere udvidelsesmuligheder.

- Vi har købt en anden bygning på 1.000 kvadratmeter, men den ligger ikke helt perfekt i forhold til vores produktion, så den har vi lejet ud og har den som buffer. Den ligger på en 6.000 kvadratmeter grund, så der er også udvidelsesmuligheder, slutter Kristian Overbeck Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109