23948sdkhjf

Automationshus skal sælge MiR-robot i Danmark

Automationshuset Bila på Mors har indgået aftale med Mobile Industrial Robots om forhandling på det danske marked.
Automationshuset Bila har indgået aftale med Mobile Industrial Robots om forhandling af logistik-robotten MiR på det danske marked. Det skal bane vejen for optimering af industriens interne transport.

Bila leverer blandt andet løsninger til Arla, Scandi Standard, Tulip, Schur og Linak.

Tid er penge
Brugsstatistikkerne viser, at MiR-robotterne i gennemsnit kører mellem otte og ti kilometer om dagen. For hver kilometer robotten MiR100 tilbagelægger, sparer den ejerne tid og kroner. Medarbejderen kan i stedet bruge sin tid på andet end at flytte produkter i en uendelig vandring mellem A og Å, lyder det fra de to parter.

LÆS OGSÅ: MiR har tårnhøje ambitioner

- Vores kunder forventer, at vi kan tilbyde både løsninger og produkter, der bygger på de nyeste teknologier. Her ser vi MiR100 som en mægtig interessant måde at optimere flowet yderligere i mange typer produktion. Desuden passer MiR100 strategisk rigtigt godt i vores forretning, fordi vi har planer om at skalere vores produktforretning rigtig meget, siger Jan Bisgaard Sørensen, der er administrerende direktør i Bila.

Bila arbejder i forvejen med AGV-systemer.

- Men MiR100’s korte tilbagebetalingstid og høje brugervenlighed giver os mulighed for også at tilbyde rentabel automatisering af de mindre og skiftende transportopgaver hos vores kunder, Jan Bisgaard Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11