23948sdkhjf

Det sker: Pas på ørerne - lyt til de gode råd

Audiovox inviterer til seminar om støj, værn og konsekvenser den 18. november i Vejen.
Audiovox melder nu klar til årets seminar om konsekvenserne af støj på arbejdspladsen, forebyggelse og behandling af de øreskader, der helst ikke skal opstå.

Seminaret afholdes i Vejle onsdag den 18. november for femte gang, og arrangementet er med til at understrege, at der i stigende omfang bliver rettet fokus mod støj på arbejdspladsen og de konsekvenser, som støj har for de ansatte – og det gælder mentalt såvel som fysiologisk.

- Men vi bombarderes af stumper af oplysning, løsrevne brudstykker af undersøgelser, skrækhistorier og diskussioner og meget let bliver det hele meget svært at forholde sig til, siger Mensur Paso, direktør i Audiovox.

Kort og præcist
Audiovox er en af Danmarks ledende høreværnsproducenter, og Mensur Paso har besluttet sig til at samle nogle af de stærkeste kompetencer indenfor området på et seminar, der skal belyse problematikken.

- Konsekvenserne af støj er usynlige og ofte individuelle, og ikke så underligt kan det være svært at sortere fakta fra forestillinger, hvilket naturligvis er vigtigt for enhver seriøs sikkerheds- og miljøansvarlig, siger Mensur Paso.

På seminaret er der en række korte indlæg, der tager fat på opfattelse af lyd, forebyggelse, konsekvenser af hørenedsættelse og høreskader.

- Formålet er, at disse foredragsholdere kort og præcist vil dele den seneste faktuelle viden med dig om støjen, om konsekvenserne, om forebyggelse og om behandling - lige til at tage med hjem og dele på din egen arbejdsplads, siger Mensur Paso.

Seminaret afholdes på Hotel Hedegaarden i Vejle, og det er første gang, at Audiovox vælger at afholde seminar i Jylland. Sidste år var der seminar i Ballerup, hvor der var besøg af arbejdsmiljøfolk fra hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141