23948sdkhjf

Nye værktøjer booster JR Tools indtjening

Forhandlerens indtjening stiger for tredje år i træk.
En stigende formkurve hos den danske metalindustri smitter af på JR Tools nyeste regnskab. Her gik værktøj-forhandlerens indtjening frem med 50 procent til et resultat før skat på 4 mio. kr.

- Vores kunder har det rigtig godt. Det går godt rundt omkring på maskinværkstederne, og der er luft til at investere i nye maskiner, fortæller medejer og konsulent, Jan Eilenberg og tilføjer:

- Vi er glade for regnskabet, men også en smule overraskede over det. Sidste år voksede vi også ganske flot i forhold til branchen, og vi er i det hele taget vokset ret markant de seneste tre år.

Værktøj til større emner
Tyske Horn, der er JR Tools største agentur med cirka 60 procent af den samlede omsætning, har udvidet sit produktsortiment betydeligt til bearbejdning af de lidt større emner. Tidligere var fokus på emner inden for finmekanikken.

Udvidelsen betyder, at JR Tool har ramt bredere ud i den danske metalindustri med sine værktøjer.

- Vi har fået en masse nyheder inden for stikværktøjer, drejeværktøjer og fræseværktøjer. Det er der, at vi er gået markant frem de seneste par år, uddyber medejeren.

Svensk succes
For tre år siden gik JR Tool ind på det svenske marked. Leverandøren Horn opfordrede dengang forhandleren til at trække de gode salgstakter med over Øresund.

- Vi har øget salgsstyrken i Danmark og i Sverige, og det betaler nu sig tilbage, fortæller Jan Eilenberg.

- Vi kommer til at udvide mere i Sverige med tiden, fordi Sverige er mere interessant end Danmark indenfor jern og maskinindustrien på grund af volumen, der er markant større i Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126