23948sdkhjf

Et varmt partnerskab

Den japanske kedelproducent Miura og Grundfos har indgået en global rammeaftale. Det gør det lettere at samarbejde på tværs af landegrænserne.
I mere end 50 år har den japanske virksomhed Miura fremstillet nogle af verdens bedste industrikedler, som i mange år har været udstyret med effektive pumper fra Grundfos – eksempelvis CR-pumpen. De to virksomheder udvidede for nylig deres kunde-leverandørforhold med en global rammeaftale. Det skriver Grundfos på sin hjemmeside.

- Vi har brugt Grundfos-pumper i lang tid, men handlet direkte med de forskellige lokale dattervirksomheder eller distributører. Med denne aftale får vi mulighed for at arbejde mere ensartet på tværs af landegrænserne, for eksempel i forhold til leveringstid og eftersalgsservice, siger Taiji Izumi, manager i Miuras Global Procurement Department, som i samarbejde med Tomohisa Takeda, general manager for Miuras Global Procurement Department, har arbejdet hårdt for at få aftalen på plads.

Med aftalen bliver Grundfos den foretrukne leverandør for Miuras oversøiske produktion, og ifølge Taiji Izumi var en af de afgørende årsager til, at Miura ønskede at udvide samarbejdet, at Grundfos er en global virksomhed, som er i stand til at levere ensartet, høj kvalitet og support over hele verden.

Først Asien – derefter resten af verden
Aftalen omfatter alle Miuras aktiviteter i Asien, men de to virksomheder er i øjeblikket ved at undersøge, hvordan den kan udbygges.

- Vi forventer at kunne udvide det område, der er dækket af aftalen, yderligere i fremtiden til også at omfatte det amerikanske kontinent, siger Taiji Izumi, og fortsætter:

- Vi vil gerne udbygge vores stærke relationer til Grundfos, for eksempel i et samarbejde om at udvikle nye projekter, forklarer Taiji Izumi.

Ud over at Grundfos har aktiviteter over hele verden og et velfungerende globalt servicenetværk, spiller pumpernes gode kvalitet og den måde, man tænker på hos Grundfos, også en stor rolle for Miura.

- Vores mål er at være en miljøvenlig virksomhed og udvikle ekstremt energieffektive nye produkter og anlæg. Og som vi ser det, har Grundfos de samme mål som os, tilføjer Tomohisa Takeda.

Land og vand
Ole Gerlich, group director for Global Direct Accounts, og Eric Lai, regional business director, Industry i Asia/Pacific, har haft stor betydning for indgåelsen af denne aftale for Grundfos. Og ifølge Ole Gerlich er der mange fordele ved partnerskabet.

- Vi er rigtig glade for at indgå i dette partnerskab. Miura er en værdsat kunde, og ved at styrke vores relation til dem kan vores løsninger komme i spil i et endnu større omfang end hidtil. Vi er også på udkig efter andre områder, hvor vi kan intensivere vores samarbejde, fortæller Ole Gerlich og tilføjer:

- Vores partnerskab kan meget vel komme til at omfatte mere end kedler. Miura er en vigtig spiller på markedet for anlæg til rensning af ballastvand på skibe, og det er et område, hvor vores pumper også kan gøre en forskel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11