23948sdkhjf

Design, stål og hygiejne går hånd i hånd i Herning

Messen FoodTech 2016 bliver krydret med kongres om hygiejnisk design. Kongressens fulde navn er EHEDG World Congress on Hygienic Engineering & Design.
Visioner, samarbejde og tanker om hygiejnisk design vinder frem.

Begrebet dækker over design, der sikrer fødevarekvaliteten og er med til at gøre fødevareproduktionen mere effektiv. Og det er det hygiejniske design, der er i fokus på den verdenskongres, som afholdes i parløb med messen FoodTech 2016 i Herning om et år.

Kongressens fulde navn er EHEDG World Congress on Hygienic Engineering & Design, og den arrangeres af European Hygienic Engineering & Design Group, (EHEDG). Messen afholdes 2.-3. november 2016.

EHEDG er en organisation af udstyrsproducenter, levnedsmiddelindustrien, forskningsinstitutter og offentlige sundhedsmyndigheder, der har som formål at fremme hygiejne i forbindelse med forarbejdning og emballering af levnedsmidler.

På kongressen vil en række internationalt anerkendte eksperter inden for fødevaresikkerhed og hygiejnisk design være til stede.

- Sideløbende med det spændende foredragsprogram vil der for kongresdeltagerne være fremragende muligheder for at mødes og networke med forretningsforbindelser og internationale beslutningstagere inden for fødevareindustrien, samt at få kontakt med førende kapaciteter fra den akademiske verden og andre branchespecialister, siger formand for kongressens organisationskomité Jon Kold.

Perfekt parløb
Også MCH Messecenter Herning, der er arrangør af FoodTech 2016 ser frem til at EHEDG's verdenskongres afholdes sammen med messen.

- EHEDG World Congress on Hygienic Engineering & Design afholdes hvert andet år, og er et topmøde for alle målgrupper, der er interesserede i hygiejnisk engineering af udstyr og faciliteter til sikker produktion og forarbejdning af fødevarer og relaterede produkter. Kongressen passer derfor perfekt ind i konceptet for FoodTech 2016, og vil være medvirkende til, at messen får et endnu mere internationalt indhold og flere udenlandske besøgende, siger projektleder Klaus Erichsen, MCH Messecenter Herning.

Han forventer cirka 400 deltagere til kongressen

På kongressen vil "Hygienic Study Award", der gives til studerende og unge forskere, blive uddelt. Der er en første-, anden- og tredje-pris, der gives som anerkendelse for forskning og produktudvikling, der bidrager til at fremme hygiejnisk design af maskiner og udstyr, optimering af materialeforbrug og overfladebehandling med fokus på hygiejniske aspekter samt rengøring af fødevarerelaterede materialer, materialer og overflader i kontakt med fødevarer samt fjernelse af mikrobielle kulturer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094