23948sdkhjf

Tæt på udsolgt i Lindø Industripark, men....

Lokalerne på det tidligere skibsværft er stort set booket fuldt op. Men der er masser af plads til udvidelser.
170.000 kvadratmeter. Så meget plads er der i bygningerne i Lindø Industripark, der tidligere husede Lindøværftet. De mange kvadratmeter er i dag taget i brug, og der er stort set fuldt hus på den store grund i Munkebo.

- Stort set alt det, der er muligt at udleje, er udlejet. Blandt andet fordi, at bygningsmassen er så velholdt.

Det siger Carsten Aa, der er administrerende direktør i Lindø Industripark.

Det er i høj grad virksomheder med tilknytning til det maritime, der har etableret sig i industriparken. Men selvfølgelig også offshore-sektoren - både inden for vind- og olie-gas-sektoren.

- Oliebranchen er selvfølgelig ikke den mest spændende lige nu, og vi ser ikke så mange ombygninger af offshore-faretøjer, som vi tidligere har gjort, forklarer Carsten Aa.

Plads til udvidelse
Men selvom der har været en nedgang i oliepriserne og dermed mindre arbejde til dem, der arbejder i den industri, har Lindø Industripark ikke oplevet problemer med faldende aktivitet.

- Virksomhederne bevæger sig inden for samme type industri, så der bliver udvekslet arbejde, og så laver virksomhederne måske noget andet end de gjorde før, siger Carsten Aa.

At tingene stadig bevæger sig fremad i industriparken understreges af, at der er blevet taget noget af den to mio. kvadratmeter omgivende jord i brug i løbet af 2015:

- I år har vi vel inddraget omkring 170.000 jomfruelig industrijord til oplagring. Samtidig har vi bygninger stående, der kan ombygges til lagerformål eller kontorer, forklarer han,

358 millioner
Mens der er rigelig med plads i parken til udvidelser, er det mangel på samme, der gør, at kajen på haven skal udvides med en kilometer.

- Virksomhederne har skullet tage meget hensyn til hinanden. Nu bliver der bedre plads, og det er det, de efterspørger, siger Carsten Aa om den nye kaj.

Byggeriet starter efter nytår, og når det er fuldt udbygget vil der være brugt omkring 358 mio. kr., oplyser Carsten Aa.

- Det er jo for at fremtidssikre området, og vi kan jo se, at komponenterne bare bliver større og større. Om seks år skal der gerne være en omsætning, der svarer investeringen, siger Carsten Aa.

I øjeblikket er der et par virksomheder, der har tilkendegivet, at de vil benytte sig af den nye kaj. Den første 450 meter lange etape af byggeriet skal stå færdigt i starten af 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062