23948sdkhjf

Hjem fra Chicago med nye kontakter

Knap 20 danske Rockwell-kunder var med på Automation Fair i Chicago. Finn Nissen fra Automatic Syd fik på messen kontakt med amerikansk distributør
Knap 20 danske branchefolk havde taget turen over Atlanten til Rockwells Automation Fair 2015, som løb af stabelen i Chicago den 18. og 19. november.

Én af dem var Finn Nissen, afdelingsleder for tavlebyggeren Automatic Syds automationsafdeling. Pudsigt nok var han med på Automation Fair i 2000 i Philadelphia, men har ikke været med siden. Han kan godt mærke, der er sket noget på automationsfronten i de forgangne 15 år.

- Ja, det kan man. Der var mere jern dengang. De lavede noget godt gedigent kram i jernkasser, så at sige – og det holder faktisk stadigvæk i dag. Men der er sket rigtig meget i mellemtiden.

Fandt distributør

Han fortæller, at der var flere grunde til, at han valgte at tage med på Automation Fair igen efter 15 års pause. Dels handlede det om at møde nogle branchefolk og danne nye netværk, dels var det en mulighed for at blive opdateret på en række nye produkter og teknologier.

Men helt specifikt tog Finn Nissen også turen til Atlanten for at finde en amerikansk distributør til en type PLC-software, som Automatic Syd selv har skrevet. En software, som gør det muligt for en PLC at kommunikere med en SQL-server uden en computer som mellemmand.

- Jeg har fået nogle kontakter, så jeg har fået lige præcis det, jeg kom efter. Jeg skal i snak med nogle folk nu her om at finde en amerikansk distributør, fortæller Finn Nissen, som tilføjer, at kontakterne er kommet i hus via Rockwells danske medarbejdere.

Kunderne betaler selv

Netop muligheden for at danne nye netværk er noget af det, som Rockwell gerne ser, at de danske deltagere tager med sig hjem, lyder det fra John Mathiesen, landedirektør for Rockwell i Skandinavien, som kalder Automation Fair et super godt udstillingsvindue.

- Vi har typisk mellem 50 og 100 skandinaviske kunder med hvert år. Både for at vise, hvad Rockwell er for en størrelse på den globale scene, men også fordi det er en chance for at fremvise alle vores teknologier på ét sted. Samtidig er det en oplagt mulighed for at bringe vores kunder sammen og formidle kontakten mellem eksempelvis OEM’erne og slutbrugerne, siger John Mathiesen, som tilføjer, at kunderne selv betaler for fly og hotel.

Til gengæld lokkede Rockwell også i år med nogle fyraftensarrangementer, når sidste stand var blevet lukket på messen. I år stod den på et besøg på bluesbar for de skandinaviske deltagere samt et større arrangement med oksekødssticks og coctails på Adler Planetariet, der ligger klemt inde mellem Chicagos knejsende skyline og Lake Michigan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078