23948sdkhjf

Erhvervsliv fik ro på omkring Femern-forbindelse

Bliver Femern Bælt til noget. Det spørgsmål var det helt afgørende, da det lokale erhvervsliv i Faxe var til morgenmøde om sagen. Business Faxe Copenhagen havde inviteret.
Det lokale erhvervsliv i Faxe på Sjælland var for nylig inviteret til møde om den planlagte Femern Bælt forbindelse. Mødets formål var at give svar på de mange spørgsmål og slå de rygter ud, som omgærder hele projektet i øjeblikket.

Det største og vigtigste spørgsmål var naturligvis, ”Bliver Femern Bælt til noget?”

Her kunne morgenens indlægsholder og direktør for Femern Belt Development, Stig Rømer Winther, skabe en smule ro hos de erhvervsdrivende der satser på Femern Bælt som forretningsområde. Han fortalte, at Femern Belt Development trods af de tyske indvendinger forventer, at der kommer en tysk myndighedsgodkendelse i 2017. Det oplyser Business Faxe Copenhagen, som arrangerede mødet.

På trods af ventetid på den endelige tyske godkendelse, så er de første danske anlægsprojekter gået i gang.

Togforbindelsen Kastrup over Vallensbæk/Køge til Ringsted er sat i gang, anlægsprojektet hvor jernbanenettet opgraderes mellem Ringsted og Rødbyhavn er klar til igangsætning – og det samme gælder for den nye Storstrømsbro samt for en elementfabrik i Rødby Havn.

Der er også en anden grund til at holde dampen oppe, i forhold til Femern Bælt projektet. Det er nemlig et projekt som er med til at styrke erhvervsudviklingen og skabe stærke alliancer blandt lokale virksomheder, vurderer Business Faxe Copenhagen.

- Et stort anlægsprojekt som Femern Bælt, er med til at skabe arbejdskraft, udvikle virksomheder samt skabe stærke netværk virksomhederne imellem. Igennem vores netværk og arbejde, forsøger vi at skabe alliancer mellem vores lokale virksomheder i Faxe Kommune, så de får del i de fremtidige arbejdsopgaver, siger direktør for erhvervsorganisationen Business Faxe Copenhagen, Jesper Ib Paulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079