23948sdkhjf

Seks iværksættere i finalen - dyster om 500.000 kroner

Støttet af Industriens Fond ruller Danish Tech Challenge igen i år på Scion DTU, og nu er de seks finalister i kapløbet om 500.000 kr. fundet.
Semifinalerne er afgjort, og seks finalister er udvalgt. Finalen bliver afgjort i januar, og præmien er 500.000 kr.

Dermed er der lagt op til sidste kapitel i Danish Tech Challenge, som er en konkurrence for nyetablerede virksomheder, der arbejder med at udvikle fysiske produkter, der kan sættes i produktion.

Konkurrencen foregår på Scion DTU og er støttet af Industriens Fond.

Teamet bag de deltagende virksomheder skal have besluttet sig for at fokusere 100 procent på at udvikle deres idé til en levedygtig virksomhed, og så skal kunne se en værdi i at blive en aktiv del af et fællesskab for hardware iværksættere. Præmien er ½ mio .kr. Finalisterne er:

Fluidan
Fluidan er markedsklar med en sensor og målecelle, der kan analysere væskers egenskaber, mens de produceres.

Mequ
Mequ har lavet en portabel væskevarmer, som kan varme blod/væske op til behandling af traumepatienter. Produktet består af to dele: et batteri, som giver strøm til varmeapparatet, og en varmedel, som varmer væsken op.

Intelligent Marking
Projektet omhandler udarbejdelsen af verdens første fuldautomatiske markeringsrobot til anvendelse på alle baneanlæg, hvor linemarking er en nødvendighed. Konceptet er opbygget omkring en ny udnyttelse af GPS-teknologien.

MedTrace
Den stigende population af hjertepatienter øger presset på hospitaler verden over til at diagnosticere hurtigere, bedre og billigere. LSW Medical udvikler et automatiseret "vandsystem", der producerer radioaktivt vand og automatisk injicerer det i patienten på PET scannerens leje.

SpaceInvader
Paller, der ikke kan stables, er årsag til elendig udnyttelse af lastrum indenfor transport- og logistikbranchen. Spaceinvaders løsning er et fleksibelt og mobilt pallestativ, der gør det muligt at stable de lavtlæssede paller i flere lag, både på lagerterminal, gaffeltruck og lastbil.

Spiio Leaf
Spiio Leaf er en slags digital finger, gartnerne altid har siddende i plantens jord. Den måler lysintensitet, temperatur, jord- og luftfugtighed hele døgnet, så gartneren kan følge sine planter online og kun skal køre ud til planterne, når de har brug for det.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094