23948sdkhjf

Siemens havde booket en hel hal

Industrigiganten Siemens havde booket en hel hal til at vise de nyeste løsninger frem på årets SPS IPC Drives-messe i Nürnberg
Når det drejer sig om automations-løsninger, er SPS IPC Drives nok den allervigtigste messe for Siemens. Det bar industrigigantens setup da også præg af p den netop overståede messe.

Hele hal 11 var nemlig dedikeret til Siemens, som også havde sendt en dansk delegation til det sydtyske.

- Vi tænker for alvor de danske kunder ind i år, hvor vi har inviteret vores key customers til messen, fortæller Lars Limkilde, der er produktchef hos Siemens med fokus på controllere, HMI og strømforsyninger.

Hårde krav
Siemens havde da også spækket deres stand med et væld af både nye og kendte produkter, og controller-segmentet tiltrak sig en del opmærksomhed.

- Vi har taget betegnelsen controller ind i stedet for PLC for at få det bredt mere ud, forklarer Lars Limkilde.

Han ser også en tendens til, at controllerne efterspørges til stadig vanskeligere opgaver i mere rå miljøer, og det stiller krav til udviklingen hos Siemens.

- Vi ser et stigende behov for udstyr til Food & Beverage, som skal leve op til hygiejnenormen DIN EN 1672-2, hvor man får testet hos Tüv. Det kan for eksempel være, om produkterne ikke har fordybninger hvor der kan gro bakterier, eller man tester overfladerne for, om de kan tåle de skrappe rengøringsmidler, forklarer Lars Limkilde.

Windows vinder indpas
Derudover fremhæver han, at koncernens Windows-baserede systemer også for alvor er ved at vinde indpas hos kunderne.

- Det var et produkt, som blev vist sidste år, og nu er i handlen. Der er folk, der arbejder med det, og man kan konstatere, at tilliden til Windows er kommet, siger Lars Limkilde.

Også inden for strømforsyninger går udviklingen mod mere robuste løsninger

- De specielle applikationer ser vi større og større efterspørgsel efter. Det kan være displays, der kan tåle at blive sænket ned i vand eller stå udendørs hele året, siger Lars Limkilde og pointerer, at kunderne i stigende grad efterspørger hele løsninger frem for isolerede produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078