23948sdkhjf

Hoyer klar til tysk vækst-eventyr

Hoyer Motors har store vækstambitioner i Tyskland, og automations-messen SPS IPC Drives blev brugt til at hjælpe virksomheden på vej
- Vi er med, fordi vi skal ind på industrimarkedet i Tyskland. Der har vi valgt SPS-messen som vores base på nuværende tidspunkt.

Sådan siger Ketil Vesterlund, der er ansvarlig for det tyske marked hos Hoyer Motors.

Den danske leverandør af elektromotorer har tidligere forsøgt sig på Hannover-messen uden den store succes, så i stedet er man for anden gang med på SPS IPC Drives i Nürnberg.

- Første gang var tilfredsstillende, men man kunne godt mærke, det var første gang, vi var der. I år kan vi mærke, at vi er bedre kendt, og dem der kom sidste år kommer selvfølgelig igen, fortæller Ketil Vesterlund.

Tyskland er for øjeblikket Hoyer Motors’ næststørste marked, men ambitionerne rækker langt videre end det, og Ketil Vesterlund ser masser af muligheder.

- Vi har været i gang i Tyskland i mange år med forskellige set ups, men vi startede for alvor for to og et halvt år siden, hvor vi åbnede eget salgskontor i München. Vores omsætningsvækst har ikke været helt så eksplosiv som forventet, men vi er kommet ind hos adskillige nye kunder, og vi er godt i gang med rigtig mange spændende testordrer, fortæller Ketil Vesterlund.

- Vi skulle gerne omsætte for 26 mio. euro i 2020 (194 mio. kroner), og der er lang vej endnu. Vi satser på en eksponentiel effekt på det tyske marked, så alt det, vi sår nu i form af målrettet salgsarbejde og marketing, begynder at give afkast ude i fremtiden. Det er et meget ambitiøst mål, vi har, men jeg tror det er muligt, uddyber han.

Specielt det sydtyske marked er endnu meget jomfrueligt for Hoyer Motors, og netop derfor ligger messen i Nürnberg perfekt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063