23948sdkhjf

Duusgaard Coating opruster

Den nordjyske overflade-specialist er klar med en ny malerhal, der skal sikre vækst inden for industri- og offshore-segmentet.
En ny 120 kvadratmeter stor malerhal står nu klar hos Duusgaard Coating på havnen i Hirtshals.

- Malerkabinen er opført, så den kan deles på midten og dermed kan køres som to separate kabiner på 2x60 kvadratmeter. Det er selvfølgelig noget, vi har lavet for at forbedre fleksibiliteten i vores arbejde og dermed bedre kunne servicere vores kunder inden for marine og offshore, forklarer direktør Thomas Rottbøll fra Duusgaard Coating.

Større og flere industriopgaver
Hirtshals-virksomheden har traditionelt været specialiseret i overfladebehandling af marinefartøjer, men investeringen i en sandblæsehal i 2009 betød, at flere kunder fra industrien og offshore-sektoren begyndte at komme til. Den nye malerhal er en logisk viderebygning.

- Nu har vi forbedret vores kompetencer inden for flytbare emner. Det er primært stål, som skal placeres i højkorrosive miljøer - typisk i havmiljøer. Vi har ikke haft samme mulighed for at lave noget større malerarbejde på værkstedet før – der har vi mere været koncentreret om at male skibe i dok eller langs kaj, siger Thomas Rottbøll.

- Ventilationsmulighederne og mulighed for opvarmning til 60 grader under tørring betyder langt hurtigere tørretider i den nye malerhal, og vi forventer nu at kunne tage større og flere industriopgaver ind, da vi kan løse dem hurtigere. Vi kan samtidig køre forskellige malingsystemer i og med, at hallen er delt, og dermed løse flere forskellige opgaver sideløbende, slutter Thomas Rottbøll.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11