23948sdkhjf

Præsentation i teams præger Spånligaen 2016

Maskiner, værktøj og software præsenteres ved fælles live-demonstationer, når Spånligaen blæses i gang på DAMRC i Herning til januar.
Navnet er Spånligaen, og aktørerne er medlemmer af DAMRC’s teknologicenter i Herning.

De er på den ene side konkurrenter, men når det kommer til arrangementet Spånligaen, så arbejdes der tæt sammen om messen og præsentationerne af topmoderne metalbearbejdning og spåntagning.

Spånligaen finder sted 28. og 29. januar, og det er kun anden gang, arrangementet afholdes. Og til januar tages der med de fælles præsentationer med både maskiner, værktøj og software i samspil et stort hop væk fra det, man normalt opfatter som en værktøjs- og maskinmesse.

Det fortæller Klaus Bonde Ørskov, direktør for DAMRC.

- Denne her sammentænkning af maskiner, værktøj og software er vejen frem, det gælder om at se det i en helhed og samarbejde om det, selvom man også på den anden side er konkurrenter. Erfaringen fra den første Spånliga i januar i år er, at vi skal forsøge os efter devisen "dont tell it – show it", siger Klaus Bonde Ørskov.

Klaus Bonde Ørskov understreger, at Spånligaen er et åbent arrangement, hvor alle er velkomne som gæster. Skal man være udstiller, kræver det medlemskab af centeret.

- Det her er for alle, der gerne vil bevare industrien i Danmark, de får et par dage sammen. Vi bliver et hold, selvom medlemmerne også er konkurrenter, og derfor kalder vi det Spånligaen, siger Klaus Bonde Ørskov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078