23948sdkhjf

Nu satser KJV på automation fra Lang Technik

KJV kommer fortsat til at have automation i sortimentet i de kommende år. Det bliver dog en mere målrettet automation, efter grossisten stoppede som eneforhandler af Universal Robot i Danmark.
Nu flytter KJV i stedet fokus hen på specialautomation, hvor blandt andet Lang Automation fra tyske Lang Technic har været i forhandling i flere år.

- Vi har nogle automationsområder, som vi har haft kørende i længere tid – for eksempel Lang Automation, der fortsat kommer til at have vores fokus, fortæller administrerende direktør Henrik Løftgaard.

Lang Automation producerer specielle automationsløsninger, der er egnet til maskinfabrikker, hvor man arbejder med fem-akset bearbejdning.

- Universal Robots står ikke for en stor del af KJV’s omsætning, men det er altid trist, når man stopper med at forhandle et produkt, som man har brugt ressourcer på at få bygget op i markedet. Vi forventer dog, at det ikke kommer til at have en større effekt på vores resultat, og at vi balancerer omsætningen ud i andre varegrupper, siger direktøren.

KJV har haft Universal Robot i sortimentet i tre år og været eneforhandler i to år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079