23948sdkhjf

Schultz Seating Group udvider

Den danske underleverandør til møbelindustrien investerer i nyt overfladebehandlingsanlæg,
En ny hal på 1.500 kvadratmeter til nyt powder coating-anlæg på virksomhedens fabrik i Polen påbegyndes lige efter nytår. Efter planen skal det stå færdigt til sommeren 2016.

- Vi har powder coating i forvejen, men vi bliver mere automatiserede. Vi udvider vores kapacitet betydeligt, og der kommer også lidt ekstra lager i tillæg, forklarer Søren Nebbegaard, administrerende direktør hos Schulz Seating Group.

- Vi oplever, at der kommer flere forespørgsler på powder coatede overflader på stål. Vi bruger i øjeblikket underleverandører til en del af det, og det satser vi nu på at insource, tilføjer han.

Åbner nye markeder
Coating-anlægget kommer også til at betyde, at møbel-underleverandøren satser på leverancer til nye markeder.

- Vi vil gå mere ind i almindelige understel til stole - det marked har vi ikke været så meget inde i før. Vi har haft en del forespørgsler, som vi ikke har turdet tage, men det kan vi på den måde her, fortæller Søren Nebbegaard.

- Med anlægget får vi også bedre mulighed for at arbejde i forskellige farver i stedet for kun at male i en farve. Vi kan tage alle størrelser, der har med møbler at gøre – helt op til sengerammer, hvis det skal være, uddyber Søren Nebbegaard.

Schultz Seating Group har i øvrigt et identisk anlæg i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094