23948sdkhjf

Ib Andresen Industri hjalp iværksættere på vej

Den fynske underleverandør har hjulpet folkene bag iværksættervirksomheden Sitecover med at modne deres produkt.
Virksomheden Sitecover har udviklet en løsning til overdækning af selv meget store byggepladser og eliminerer dermed næsten risikoen for byggestop på grund af vejrlig. Byggestop forårsaget af vejrlig koster hvert år byggebranchen rigtig mange penge, så en løsning på dette problem er kærkommen.

Konceptet ligner et kæmpetelt, som bliver sat op henover byggepladsens område. Konceptet er udviklet af de to iværksættere Jacob Maintz og Claus V. Hansen, som i dag driver virksomheden Sitecover. Grundidéen stammer fra scenebranchen, hvor Claus V. Hansen gennem flere år har udviklet enorme mobile scener til koncertbrug.

Tæt samarbejde med underleverandør
De to iværksættere spottede potentialet i byggebranchen, og fik med støtte fra Realdania og Markedsmodningsfonden videreudviklet konceptet.

- Vi var nødt til at gøre konceptet billigere og lettere at fremstille, så konstruktionen skulle ændres og tilpasses byggebranchens behov, siger Claus V. Hansen.

- Vi kom i kontakt med Ib Andresen Industri, som hjalp os med at produktmodne nogle af ståldelene, så vi blandt andet undgik svejsninger i konstruktionen og fremstillingen blev gjort mere enkel, uddyber han.

Om samarbejdet med Sitecover siger direktør i Ib Andresen Industri, Per R. Rasmussen:

- Som underleverandør har vi erfaring med løsninger til mange forskellige brancher, og i Sitecovers tilfælde har vi trukket rigtig meget på erfaringer med udvikling og produktion af selvbærende konstruktioner. Det er altid spændende, når vi sammen med kunden udvikler og løser en særlig udfordring, som bibringer kunden den rigtige løsning og øget konkurrenceevne – det er dér vores berettigelse som underleverandør er.

Konceptet allerede i brug
Sitecovers patenterede telt-løsning er nu så udviklet, at den ud over tørvejr også minimerer behovet for tårn- og mobilkraner. Konceptets indbyggede traverskraner gør det muligt og giver krandækning i hele byggeområdet. Det tager kun få dage at etablere fuld overdækning af en byggeplads, så forventningerne til konceptet er store.

- Vores grundide er at overdække nybyggerier i to-seks etager med en projektsum over 50 mio. kr. Der ved vi positivt, at vores løsning vil være en økonomisk fordel, hvorfor den allerede er blevet valgt til at overdække to byggerier: Et hos Novo Nordisk i Måløv og et på Bispebjerg Hospital. Langsigtet har vi også tilbudt vores løsning til flere af de konsortier, der byder på byggeriet af Femern-forbindelsen, hvor vi for eksempel kan overdække hele elementfabrikken. Kommer vi med der, så vil det være et kæmpe gennembrud, afslutter Claus V. Hansen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094