23948sdkhjf

Nyt agentur skal sikre vækst hos J.M. Maskiner

Den nordjyske maskinforhandler har fået et nyt agentur på kantpresser.
J.M. Maskiner er ny agent for den italienske maskinproducent La-Gasparini. Maskinerne designes og udvikles i Italien og produceres i Kina.

- Maskinerne er sammenkog af den italienske tradition for teknologi, innovation, sans for detaljer og design og den store kinesiske produktionskapacitet. Det er en high end-maskine, som prismæssigt ligger mellem tyrkerne og andre high end-maskiner, fortæller John Møller fra J.M. Maskiner.

Forbedret arbejdsmiljø
Udover kantpresser producerer La-Gasparini også sakse samt revolverstansere under mærket Rainer, men det er kantpressen, der er koncernens flagskib.

- Det unikke ved LAG-kantpressen er, at maskinens operatør ikke skal forholde sig til deformationer, afbøjninger i maskingavle, overbro eller underbro. Dette gøres automatisk via det aktive bomberingssystem sammen med G-Flex-systemet, som kompenserer for gavl ud bøjning, forklarer John Møller.

- En af styrkerne i selskabet er den konstante forskning i produktinnovation, som kan forbedre kundens arbejdsmiljø, ydeevne og gøre det muligt at reducere produktionsomkostningerne, mindske fejlproduktion og dermed øge produktiviteten, uddyber han.

Store forventninger
Udover Danmark har J.M. Maskiner også fået forhandlingen af La-Gasparini i Norge og Sverige, og generelt har John Møller store forventninger til det nye agentur.

- Jeg ser et stort forretningspotentiale i produktet, da det på kantpresser-siden i en uofficiel test er kåret blandt de bedste i verden, siger han.

- Der er ikke nogen i drift i Danmark endnu, men jeg forventer da, at vi inden for kort tid har den første maskine i drift. Og jeg forventer, at om fire-fem år så er de her maskiner nogle, folk virkelig snakker meget om, slutter John Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328