23948sdkhjf

Dansk robot-leverandør får tyrkisk partner

Blue Ocean Robotics annoncerer nyt partnerskab med den Ankara-baserede virksomhed Gramatek. Strategien er at få robotløsningerne løftet ud i verden.
Blue Ocean Robotics med base i Odense har fået ny salgspartner i tyrkiske Gramatek. Aftalen betyder, at Blue Ocean Robotics nu kan levere nye robotteknologier til fabrikker, sundhedsplejen og uddannelsessektoren i Tyrkiet.

- Blue Ocean Robotics har fokus på at skabe nye markeder for robotter. Dette inkluderer både udviklingen af nye teknologier, samt skabelsen af et nyt marked for revolutionerende robotløsninger, via den opmærksomhed som robotterne skaber hos brugerne. Det er af stor betydning for Blue Ocean Robotics at ekspandere vores salg af nye teknologier hinsides Danmarks grænser, og derfor er vi meget begejstrede for vores nye salgspartner Gramatek, som vil tilbyde en lang række af vores robotter, fra deres base i Ankara. Vi tager imod Gramatek med åbne arme, og ser frem til et udbytterigt samarbejde i de kommende år, siger Claus Risager, partner og leder af Blue Ocean Robotics.

Ayten Samuk, administrerende direktør i Gramatek, tilføjer;

- Vi er henrykte over at være Blue Ocean Robotics’ nye partner i Tyrkiet. Vi tror, at Blue Ocean Robotics’ produkter vil vise sig at være fordelagtige for de brugere, der nu er, samt forøge produktiviteten i sundhedsplejen.

Blue Ocean Robotics blev stiftet i 2013, og er leverandør af nye robotteknologier, der er med til at forbedre livskvalitet, arbejdsmiljø og produktivitet - for mennesker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145