23948sdkhjf

Zebicon debuterer i Spånligaen

Målevirksomheden præsenterer 3D-scanning og optisk måleteknik på DAMRC, når Spånligaen blæses i gang.
Målevirksomheden Zebicon ser sig selv som en naturlig del af Spånligaen og glæder sig til at præsentere 3D-scanning og optisk måleteknik ved årets messe i Herning.

- Vi vil gerne associeres med DAMRC og teknologicenteret i Herning, og derfor blev vi for nylig medlem af DAMRC, fortæller målevirksomheden Zebicons marketingchef, Katja Ramsing, som desuden fremhæver Spånligaens store netværk af spændende virksomheder.

Fremtidens kvalitetskontrol
På messen vil Zebicon opstille en 3D-scanner og på den måde demonstrere processen i 3D-scanning og vise potentielle kunder de muligheder, som scanner-resultaterne giver.

Zebicon vil primært fokusere på opmåling og kvalitetskontrol og vise, hvordan en sammenligning af scannede data og CAD-data kan give et visuelt overblik over emnets kvalitet.

- Derudover har vi eksempler med på reverse engineering opgaver, hvor scannede data danner grundlag for CAD/CAM, 3D-print og simulering, fortæller Katja Ramsing.

Fra høreapparater til skibsskruer
Zebicon beskæftiger i dag 13 medarbejdere. Heraf er de syv teknikere, som foretager opmålinger og kvalitetskontroller både hjemme på virksomheden i Billund og ude blandt kunderne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078