23948sdkhjf

Hermle C22 lægger ryg til avanceret fem-akset demo

Der kommer demonstration af yderst avanceret fem-akset bearbejdning med stabilitet og høj præcision på en Hermle C22, når Spånligaen ruller på DAMRC i Herning.
Hvad kan de mest avancerede fem-aksede maskiner, når de bliver kombineret med de rigtige programmer og det rigtige værktøj. Det vil Hermle demonstrere på minimessen Spånligaen 28. og 29. januar i Herning.

Demonstrationen vil foregå på en fem-akset Hermle C22. Værktøjerne kommer fra Kyocera Unimerco og programmerne fra Delcam.

- Vi vil demonstrere nogle spændende simultane fem-aksede bearbejdninger. Vi udfordrer os selv og går lidt ud over grænserne med den ultimative fem-aksede Hermle-maskine i kombination med Delcam-software. Det sikrer de mest effektive værktøjsbaner og efterfølgende inspektion af emnet. Vi vil også demonstrere high speed-fræsning med Kyocera Unimerco fræsere og solide hårdmetalfræsere, som er optimeret til profilfræsning. Maskinen kan bearbejde med op til 18.000 omdrejninger i minuttet og har et meget dynamisk fem-akset rundbord indbygget direkte i maskinstativet, fortæller Lars Lynge, direktør for Hermle Nordic

Hermle C22 kører med 80 bar indvendig køling, og den har også luftblæsning omkring og gennem spindelen til at køle og flytte spåner væk fra processen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078