23948sdkhjf

Ny direktør hos Dan-Corn

Virksomheden Sukup Europe/Dan-Corn i Hedensted skifter per 1. februar administrerende direktør.
Ny mand på chefposten bliver Jens Erik Iversen, der i dag er salgschef i virksomheden. Han afløser den nuværende direktør gennem seks år, Jens Munk Jensen, der per 1. februar skal være direktør hos N.P. Trucks i Horsens.

- Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Jens Munk Jensen, som nu har valgt nye udfordringer. Det har vi forståelse for, og vi er glade for, at vi nu har en god afløser med en stærk baggrund, som er klar til at tage udfordringen op, siger Hans Hansen, der i 1993 overtog Dan-Corn efter sine forældre og i dag sidder i bestyrelsen.

- Jens Erik Iversen har prøvet det meste her i virksomheden, og han har en bred erfaring, samt den fornødne indsigt i, hvad kunderne har brug for. Han kender virksomheden og ved, hvad der skal til, når det gælder om at drive og udvikle forretningen.

Veltrimmet organisation
Jens Erik Iversen, 38 år, er uddannet landmand, agrarøkonom og merkonom i økonomistyring. Han har suppleret sin uddannelse med flere udlandsophold, både i praktisk arbejde inden for landbruget samt med ophold på Davis Universitet i Californien.

Han har været ansat på Dan-Corn i 13 år, først som sælger på Sjælland og Fyn, herefter som eksportchef i Østeuropa, Tyskland, Norden samt England og fra 2015 som salgschef i hele Europa.

- Det har været en god rejse rundt i alle hjørner af virksomheden, som gør, at jeg er parat til jobbet som direktør. Det gælder på det faglige niveau, men også vedrørende holdningen og den ånd, der hersker, og som har stor betydning for den måde, vi arbejder på med et højt ansvarsniveau. Det er mit håb og min intention at køre videre med fortsat fokus på disse værdier, siger han.

Jens Erik Iversen bor på fødegården ”Skovbjerg” i Barrit ved Juelsminde sammen med sin hustru, Ida Balzer Iversen, og parrets to børn, Emil på otte år og Freja på seks år.

Dan-Corn producerer stålsiloer samt tørre- og transportanlæg til landbruget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094