23948sdkhjf

Kronprinsen bakkede finale-iværksættere op

Kronprins Frederik var med på gæstelisten, da finalen i Danish Tech Challenge 2015 blev afgjort torsdag i Valby. Der var rosende kongelige ord med på vejen til se seks finalister.
Kronprins Frederik kom, lyttede, talte og overrakte Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kr. torsdag, hvor finalen blev afgjort 2015-udgaven af Danish Tech Challenge.

Seks iværksættervirksomheder var med i finalen, og alle var på scenen med et kort indlæg, hvor de præsenterede deres teknologiske bedrifter og tilhørende forretningsidéer. Og kronprinsen lyttede intenst med til præsentationen af de start ups, der er vokset ud af konkurrencen på Scion DTU og fremover skal blande sig i kapløbet om at nå i mål som sunde, bæredygtige danske vækstvirksomheder.

Og alle deltagere fik rosende ord med på vejen fra kronprinsen, der kaldte deres indsats, energi og engagement for "motiverende".

Og så var det tid til at afsløre vinderne, som blev MedTrace, der dermed løb med den halve millioner kroner. MedTrace har opfundet et unikt system til at producere og anvende radioaktivt vand til hjertescanninger,

Finalisterne i konkurrencen talte ud over MedTrace også virksomhederne Fluidan, MEQU, Intelligent Marking, SpaceInvader og Spiio.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109